Wende Interventie Team Huiselijk geweld (WITH)

Ben jij het slachtoffer van huiselijk geweld? Wil je daar met iemand over praten? Met iemand die deskundig is en ervaring heeft met slachtoffers van geweld? Neem dan contact met ons Wende Interventie Team Huiselijk geweld (WITH) op en maak een afspraak. Jouw gesprek met onze hulpverlener kan de eerste stap zijn om het geweld te stoppen of te ontsnappen aan bedreigingen en mishandelingen.

Jouw eerste stap naar verandering

Wij vertellen je niet wat je moet doen. Door erover te praten kunnen we wel samen naar een oplossing zoeken. Wanneer je in een levensbedreigende situatie zit, bieden wij je op korte termijn opvang aan in een huis op een geheim adres. Wil je liever de situatie in huis aanpassen, dan helpen wij je mee om deze verandering in te zetten.

Vertrouwelijkheid

Wanneer je liever niet bij ons op gesprek komt, dan kan het gesprek ook plaatsvinden op een ‘geheim’ adres bij jou in de buurt. Onze hulpverleners zijn gebonden aan een geheimhoudingsplicht, hierdoor zijn alle gesprekken vertrouwelijk. Bij ons op locatie of op een adres bij jou in de buurt, niemand komt erachter dat je met ons gesproken hebt.