Informatie, advies en intake

Wil je weten hoe je jouw situatie verandert? Of wil je met iemand praten over jouw problemen? Neem dan nu contact met ons op! Wende Interventie Team Huiselijk geweld (WITH) geeft je informatie en advies over lichamelijk en geestelijk geweld. Eventueel kunnen wij zorgen voor een tijdelijke plaatsing in een opvanghuis. Je wordt altijd te woord gestaan door een deskundige hulpverlener, die verstand heeft over huiselijk geweld binnen relaties.

Samen met jou zoeken naar een oplossing

Wil je liever een persoonlijk gesprek, dan maken we een afspraak met je. Dit kan vaak al op korte termijn. In dit gesprek kun je aangeven in welke situatie je zit en kun je vragen stellen. Samen met de deskundige bekijk je hoe je jouw situatie kunt veranderen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om, binnen de bestaande omstandigheden, aan een verandering te werken. Maar als het nodig is, kunnen wij je snel doorverwijzen naar een hulpverlener of een tijdelijke plaatsing regelen in een opvanghuis. Jij bepaalt zelf wat het beste voor jou is!

Vertrouwelijk

Alle gesprekken die wij voeren zijn vertrouwelijk. Al onze hulpverleners hebben een geheimhoudingsplicht. Niemand hoeft dus te weten dat je met ons hebt gesproken.