Je leven weer op de rails

Om dan je leven weer op de rails te krijgen, daar kan Stichting Wende je bij helpen. Neem daarvoor contact met ons op en geef aan waar je hulp bij nodig hebt. Wil je je huidige dagelijkse problemen even ontwijken, dan kun je tijdelijk verhuizen naar een andere woonruimte. Je woont daar samen met andere vrouwen met kinderen. die extra begeleiding nodig hebben. Maar ook jonge vrouwen, die zwanger zijn of net zijn bevallen, behoren tot de medebewoners.

Jouw nieuwe toekomst dichterbij

Je krijgt tijdens jouwverblijf in het opvanghuis een vaste hulpverlener toegewezen. Met hem/haar kun je al jouw vragen en problemen bespreken en zoeken naar een oplossing. Alles kun je bespreekbaar maken, het gaat immers om het bereiken van jouw nieuwe toekomst. Tevens kunnen wij je helpen om diverse trainingen te volgen. Hiermee werk je nog meer aan je nieuwe toekomst waarin je weer zelfstandig kunt wonen met je kinderen.

Vertrouwelijk

Alle gesprekken tussen jou en jouw hulpverlener zijn volledig vertrouwelijk, vanwege de geheimhoudingsplicht van de hulpverlener. Niemand uit jouw omgeving hoeft te weten dat je bij ons bent geweest voor hulp.

Doorverwijzen

Wil jij voorlichting op maat of meer informatie over huiselijk geweld of over Stichting Wende? Neem dan contact met ons op!

Stuur ons een bericht
  • 070 - 392 57 74